Препорачани професионални трошоци за инсталација на клуч на рака на Аркада

  • İstanbul
  • Bayrampaşa
  • Muratpaşa Mah.
Fiyat: 65.000
İlan No 17030
İlan Tarihi 26 Ocak 2021
Durum Sıfır
Selçuk Aktaş
Cep 533 512 48 10
İş 212 565 10 17
Ev 537 718 07 47

Препорачани професионални трошоци за инсталација на клуч на рака на Аркада


Можете да ја посетите нашата продавница


Поставете центар за игри и игралиште со клуч-клуч
Центри за играње - Детско игралиште - Забавен центар - Детски игралишта - Машини за забавни паркови 

Плоштад и вашиот буџет Ве замолуваме да создадете соба за игри.Ако ја одредите големината на вашиот буџет и простор, најсоодветниот проект за соба за игри и ценовник е подготвен и презентиран.Ве поздравуваме со нашата професионална екипа и разновидност на машини.НАШИТЕ ВНАТРЕШНИ И МЕERNУНАРОДНИ РЕФЕРЕНЦИ ВИ СЕ ПОНУДАТ.Нашите гранкиСТАНБУЛ - ЕСЕНЛЕР - ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ТЕКСТИЛ - ЦЕНТАРШТАНБУЛ - БАЈРАМПАŞА - ШКЕНТ - КЛОНМАКЕДОНИЈА - ШКСП - ПОДРАВЈАСРБИЈА - АПРИЛ - ОгранокНЕКОИ НАШИ РЕФЕРЕНЦИКОЛБ АКВА ПЛАЗА ХОТЕЛ ***** - АЛАНИЈААВМ ПАРК IMИВОТНИ - ДЕН НА ИГРА - ЕРЗУРУМ ТУРЦИЈАИЗВЕШТАЛ СЕСАМИ - ЈОЗГАТАКВА ПАРК КЛУБ (ПАРК ВОДА) - УЧИЛИШТА АНТАЛИЈАAQUA FLORIA AVM - FLORIA İSTANBULТрговски центар КАСТЛЕ ЦЕНТАР - ШТАНБУЛМОПАŞ ГРУПА НА ПАЗАРИ - ТУРЦИЈАСАМИТ Мол - Ван ТУРЦИЈАХОТЕЛ ЗА МУЗЕ - АНТАЛИЈА ТУРЦИЈААЗУРСКИ ДЕЛУКС ***** ХОТЕЛ - АНТАЛИЈА ТУРЦИЈАЛУНАПАРК СРБИЈА КЛАДОВОДодатоци и играчки СРБИЈА НИСИГРА ИЛА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕПОКАНА ЗА ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ.Чест ни е да ве вклучиме во нашите предлози.СО БАРАНИ БРЕНДИ ЗА БЕСПЛАТНИ УСЛУГИ ЗА КОНСУЛТАНСКИ И НАБАВКИ ЗА СОБИ НА ИГРАСМЕ ЕДИНСТВЕНА КОМПАНИЈА СО ГАРАНЦИЈА ЗА ДОГОВОР.НАшите референци се најголемата гаранција на нашата компанија.

РАБОТНО ВРЕМЕНЕДЕЛНИ ДЕНОВИ: 08:30 - 18:30 часотВИКЕНД: 08:30 - 13:30 часотИмаме 9-месечна опција за сите кредитни картички.ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШИОТ ШАУРМ ВО ЦЕНТАРОТ.[***][***]Аркадни машини, Машини за игри, Машини за игри, Билјард со топки, Брануваа, Игротека за деца, Софтплеј, Детски прошетки, Боксерска машина, Фудбал, Хокеј на воздух, Центар за забава, Куглање, Детско игралиште

Bu ilan https://www.ilanburada.com adresinde yer almaktadır.